Disclaimer

  1. Brandaris Yachts besteedt de uiterste zorg om ervoor te zorgen dat de informatie op deze website accuraat en up-to-date. Echter, en onvolledige informatie kunnen onjuistheden zich voordoen.


  2. Brandaris Yachts is niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit eventuele onjuistheden of onvolledige informatie, noch voor enige schade veroorzaakt door of inherent aan het publiceren van informatie op het internet, zoals storingen, onderbrekingen, fouten of vertragingen in het verstrekken van informatie of diensten door Brandaris Yachts of hetzelfde van u aan Brandaris Yachts via deze website of een ander elektronisch betekent.


  3. Brandaris Yachts is ook niet verantwoordelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie, adviezen of ideeën verstrekt door of namens van Brandaris Yachts via deze website.


  4. Brandaris Yachts is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites die gelinkt zijn aan deze website of de websites waarnaar wordt verwezen op deze website. Alle informatie op deze website geplaatst door een derde partij, bijvoorbeeld informatie over de partners of leveranciers van producten of diensten, vertegenwoordigt slechts een persoonlijke mening van de partner of leverancier in kwestie.


  5. Brandaris Yachts is niet verantwoordelijk op enigerlei wijze voor de inhoud ervan.


  6. Brandaris Yachts garandeert niet dat alle e-mails of andere elektronische berichten verzonden vanuit of naar de site zijn ontvangen of verwerkt in een tijdige wijze, en geen enkele verantwoordelijkheid niet aanvaarden voor eventuele gevolgen die voortvloeien uit berichten die worden ontvangen of verwerkt te laat of helemaal niet. De informatie, tekst, afbeeldingen, foto’s, illustraties op deze website evenals het ontwerp van de website (” de Inhoud “), waarin een aanzienlijke investering is gedaan, zijn wettelijk beschermd op grond van de Auteurswet, de Databankenwet en de eventuele andere van toepassing zijnde wetten. Geen enkel deel van deze website (met inbegrip van “framing”) mag worden verveelvoudigd, overgedragen aan een derde partij of openbaar gemaakt zonder de voorafgaande goedkeuring van Brandaris Yachts, met uitzondering van legale uitsluitingen. Ophalen en het bekijken van de informatie-en afdrukken van deze informatie op een printer voor individueel gebruik is alleen toegestaan ​​in overeenstemming met onze algemene voorwaarden en / of binnen de geldende wettelijke grenzen. Het opzetten van een hyperlink naar (enige pagina op) deze website is alleen toegestaan ​​met voorafgaande schriftelijke toestemming van Brandaris Yachts .


  7. Het woord en beeld handelsmerken op deze website zijn het eigendom van Brandaris Yachts en haar licentiegevers. Het is niet toegestaan ​​een of meer van deze merken en logo’s op de eigen site of om ze te gebruiken voor andere doeleinden zonder de voorafgaande goedkeuring van Brandaris Yachts of de bijbehorende licentiegever.

    Januari 2011 – Versie 1.1« Top | « vorige