Nieuw model van Brandaris Yachts tijdens HISWA te Water 2011

Naar verwachting lanceert Brandaris Yachts haar nieuwste staaltje design tijdens de HISWA te water welke plaats vindt in IJmuiden van 6 t/m 11 september 2011. Het nieuwe model zal worden gepresenteerd onder de naam Brandaris 1100 Open Supersport.

 

Brandaris 1100 Open Supersport
De Brandaris 1100 Open Supersport is uniek in haar soort, en is uitgerust met maar liefst twee Yanmar V8 motoren met een vermogen van 350 PK.  Een uitvoering met een prachtige belijning die onlosmakelijk verbonden is met de uitstraling en exclusiviteit waar Brandaris Yachts zo bekend om staat. In deze serie zijn luxe, ultiem comfort en vakmanschap prefect op elkaar afgestemd. Geheel nieuw is het sportieve interieur met een carbon look. Ook de aanwezige ruit geeft het geheel een sportief uiterlijk. De Brandaris 1100 Open Supersport is in de eerste plaats een Day Cruiser, maar in de neus is er een slaapruimte toilet en aanwezig.

 

HISWA te Water IJMUIDEN
HISWA te water IJmuiden is hét evenement om te genieten van boten in alle soorten en maten en om kennis te maken met actieve watersporten als (kite)surfen, roeien en blokarten. Met meer dan 350 verschillende boten van diverse bekende merken, en een breed aanbod op gebied van nautische producten en diensten, biedt de HISWA de mogelijkheid om alle ontwikkelingen en technologieën te aanschouwen. Tevens kan men op de proefvaartsteiger diverse boten testen om het comfort en PK te ervaren. Voor de exacte data van workshops en demonstraties dient men de activiteiten pagina van de Hiswa site in de gaten te houden

 

Brandaris Yachts
Brandaris Yachts  is een gerespecteerde tenderbouwer in Nederland en biedt schepen aan welke op traditionele wijze worden vervaardigd. De modellenlijn omvat schepen van 8,5, tot 16 meter. Brandaris Yachts heeft in de loop der jaren een sterke reputatie opgebouwd door consequente kwaliteit te bieden, en onderscheidt zich door haar vorm, performance en custom- build propositie.

 

Persinformatie
Indien u geïnteresseerd bent in het afnemen van een interview of meer informatie wilt over de HISWA te Water 2011, dan kunt u contact opnemen met Nynke Plantinga.
Brandaris Yachts * Marina; Oud- Loosdrechtsedijk 253-G * 1231 LZ  Loosdrecht * T 035-582 33 18 * info@brandarisyachts.nl * international@brandarisyachts.nl *  www.brandarisyachts.nl

 « Top | « Vorige