Brandaris Yachts in samenwerking met Infanta

 

 

RIB’s hebben zich gevestigd als een globaal fenomeen onder de doelgroep van powerboating. Gebruikt als reddingsboot, patrouillevaartuig of familie pleziervaartuigen zijn RIB’s de meest flexibele, zeewaardige, aangedreven boten voor op de zee.


Samenwerking

Brandaris Yachts gaat per juni 2011 samenwerken met Infanta. Naast haar eigen nieuwe RIB 6.70, welke zich kenmerkt zich door haar excentrieke verschijning, hoge snelheid, custom made opties en unieke vaareigenschappen, zal Brandaris Yachts de verkoop van de Infanta 3.6, 5.2, 6.7 en 7.5 waarnemen. In deze samenwerking is Brandaris de dealer voor de verkoop aan particulieren en Infanta de leverancier/ officiële importeur voor Europa.


Infanta

Infanta Inflatables zijn een begrip. Boten van dit merk worden al sinds 1985 in Zuid-Afrika geproduceerd. Door toepassing van de beste materialen en de modernste techniek voldoen de RIBs volledig aan alle Europese en Amerikaanse certificeringen en zijn alle  schepen uiteraard CE gekeurd. Infanta maakt circa 650 eenheden per jaar voor de markten op het Afrikaanse en Australische continent voor recreatief gebruik en professionele klanten (zoals bijv. de waterpolitie en de V.N.).


Brandaris Yachts

Brandaris Yachts  is een gerespecteerde tenderbouwer in Nederland, en in de omgeving van Loosdrecht in het bijzonder. Brandaris Yachts biedt schepen aan welke op traditionele wijze worden vervaardigd en hebben een lengte van 8,5, tot 16 meter. Brandaris Yachts heeft in de loop der jaren een sterke reputatie opgebouwd door consequente kwaliteit te bieden, en onderscheidt zich door haar vorm, performance en custom- build propositie.
« Top | « Vorige