De nieuwe Brandaris Q52 HT

 

Na het grote succes van de Brandaris Q52 introduceert Vripack en Brandaris Yachts de nieuwe Brandaris Q52 HT. De Q52 HT biedt naast alle eigenschappen waarmee de Brandaris Q52 een prijs in de wacht sleepte, een adembenemend 360° glazen dak.


Hardtop
In samenwerking met Arthur Oskamp, directeur van Brandaris Yachts, ontsluiert Vripack een tweede meesterwerk. Het ontwerp van deze adembenemende cruiser is gebaseerd op the gewonnen prijs van de Brandaris Q52, en is uitgewerkt in een hardtop constructie. De hardtop geeft de Q52 een nieuw uiterlijk en creëert een indrukwekkende multifunctionele ruimte. De grote hoeveelheid glas voegt extra waarde toe aan de betekenis van openheid en ruimte. Eenmaal binnen wordt je gegrepen door het eigentijdse interieur en de compleetheid van faciliteiten.

 

 

 

 

 

 
Tijdloos design

Zoals haar voorganger, definieert de Q52 HT de essentie van Brandaris in haar zuiverste vorm. Ze is gestileerd in een eigentijds ontwerp en een sportief uiterlijk. Elke centimeter draagt bij aan de kracht van deze verschijning. De ontwerper van Vripack Pim Dijksma zegt; ‘Haar ontwerp is zo vanzelfsprekend. Haar krachtige aanwezigheid zorgt ervoor dat zij zonder twijfel wordt geprezen om haar elegante lijnvoering en tijdloze ontwerp. Precies wat we voor ogen hadden.”

 

 

 

 


Custom made

Vripack ontwierp en bouwde dit kleine schip met eigenschappen die overeenkomen met de aandrijving van een sportieve auto. Deze cruiser is zo ontworpen dat het als een mes door het water snijdt. Ze behaalt een topsnelheid en versterkt dit door haar comfort zoals een ‘magisch tapijt’. Haar krachtige exterieur en binnenlandse interieur onderscheidt haar van andere cruisers. Pim Dijksma; ‘Het is het oog voor detail van Vripack dat er voor zorgt dat het ontwerp tot het hoogste niveau is getild’. In overleg met Vripack en de tradities van Brandaris, kan deze Q52 HT volledig worden aangepast. Men kan alle afwerkingen personaliseren om deze geweldige cruiser zo te maken dat het aansluit aan ieders individuele behoeften.

 

 

 

 


Technische specificaties:

Lengte : 16m / 52.50ft
LWL : 14.50m / 47.50ft
Breedte : 4.50m / 14.80ft
BWL : 3.90m / 12.80ft
Diepte : 0.65m / 2.10ft, incl. pod 1.0m / 3.30ft
Brandstoftank : 1500L
Watertank : 500L
Black water : 300L
Materialen : GRP
Schaal type : planing
Motoren : 2x Cummins ZEUS 3800 QSC600HP
Max. snelheid : 40kts
Ontwerper : Vripack
Scheepsbouwkundige : Vripack
Ingenieur : Vripack
Technische ingenieur : Vripack
Interieurontwerper : Vripack
Interieur ingenieur : Vripack
Bouwer : Brandaris Yachts
Classificatie : B
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marnix Hoekstra (marnix@vripack.com) of Nienke Tromp (ntromp@vripack.com) op +31 (0)515 436600. 


« Top | « Vorige